Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Spaar voor een gratis TrainersMagazine abonnement
Doe mee aan de TrainersMagazine spaaractie!
Nog geen abonnee, maar wel voetbaltrainer? Dan hebben we een mooie (spaar)actie voor je! In onze webshop vind je verschillende producten die je als voetbaltrainer vaak koopt. Denk aan schrijfblokken, magneten, coachmappen, coachborden en flipovers.

Al deze producten zijn scherp geprijst, maar wat het extra interessant maakt is dat je hiermee spaart voor jouw abonnement.

Koop bijvoorbeeld ons A5 schrijfblok voor €6,50 en je spaart al €4,50! Doe er een A4 werkblok bij voor €5,50 en je spaart nog eens €4. Doe er een magnetisch coachbord bij voor €22,95 en je hebt weer €10 gespaard. Tenslotte bestel je een flipover voor slechts €10  en je hebt weer €5 gespaard. Doe er een set van 50 hoedjes bij (€17,50) en je spaart weer €6.

In totaal heb je nu €62,45 uit gegeven, maar ook €30,50 gespaard en kun je al uit diverse abonnementen kiezen, bijvoorbeeld Voetbal Oefenstof Magazine, Het Voetbal KennisPlatform of De Oefenstof Database. Je kunt ook kiezen om €19,50 bij te betalen en dan ontvang je een jaar lang het vakblad TrainersMagazine.

Wil je gebruik maken van je opgebouwde korting? Stuur dan een mail naar paulvanveen@trainerssite.nl

Ben je al abonnee?
Natuurlijk denken we ook aan onze abonnees. Voor abonnees staat de 'kortingsmachine' in de webshop altijd aan, zo bestel je bijvoorbeeld een A5 schrijfblok voor slechts €2 in plaats van €6,50.

Klik hier om naar de webshop te gaan