Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Shop nu als een VIP

Wil jij ook geld besparen op jouw trainingsmaterialen? Word dan nu VIP voor maar €9,95 per jaar en profiteer van 20, 30 en soms wel 50% extra korting op onze prijzen die al laag zijn.
Klik hier om VIP te worden
Let op: ieder lid van TrainersMagazine (product maakt niet uit) is automatisch VIP, zorg er wel voor dat je ingelogd bent, om van de korting te profiteren.
Klik hier om VIP te worden

Categorieën Voetbalcompetitieboek Koeman

Het VoetbalCompetitieboekje Koeman
Momenteel niet verkrijgbaar

Deze druk is uitverkocht, ga hier naar de nieuwe druk

Het voetbalcompetitieboek is een handzaam boekwerk in binnenzakformaat, 116 pagina's dik en geschikt voor de (jeugd)leider of trainer van elk elftal op elk niveau. Met o.a. opstellingen, feiten, cijfers, trainingsopkomst, standen, doelpuntenmakers, adressen en telefoonnummers.

Met dit 116 pagina tellende voetbalcompetitieboek kunt u van elk elftal de gehele competitie volledig documenteren. Alle belangrijke gegevens die u nodig heeft bij een wedstrijd heeft u voortaan bij de hand. Tevens kunt u in dit boek de opstelling maken en het wedstrijdverloop bijhouden. Dit boekwerk helpt u bij een professionele begeleiding van uw team en geeft u een perfect naslag- en bewaardocument van alle elftallen en spelers.

€5.95
Dit product is momenteel niet beschikbaar