Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Shop nu als een VIP

Wil jij ook geld besparen op jouw trainingsmaterialen? Word dan nu VIP voor maar €9,95 per jaar en profiteer van 20, 30 en soms wel 50% extra korting op onze prijzen die al laag zijn.
Klik hier om VIP te worden
Let op: ieder lid van TrainersMagazine (product maakt niet uit) is automatisch VIP, zorg er wel voor dat je ingelogd bent, om van de korting te profiteren.
Klik hier om VIP te worden

Categorieën E-Learning Live webinars & workshops

Workshop 'Vergroten leervermogen van spelers'
Momenteel niet verkrijgbaar

Schrijf je in voor de online workshop 'Het vergroten van het leervermogen van spelers' op maandag 11 april 2022 van 19:30-22:00.

Deze interactieve, online workshop staat onder leiding van Thijs Wagenaar van YAAP Sportpsychologen.

In deze sessie staat centraal hoe je als trainer het leervermogen van spelers kunt vergroten.

Deze workshop is geaccrediteerd met 2 KNVB-studiepunten

Als sportpsycholoog van YAAP spreek ik vaak sporters met belemmerende overtuigingen over zichzelf: ‘Ik ben hier niet goed in’, ‘Ik ben niet goed genoeg om het eerste te halen’, ‘Ik mag geen fouten maken’ of ‘Ik ben al de beste’. Dit beperkt ze in hun groei en uiteindelijk in hun prestaties als speler en als mens.

Als trainer heb je een grote invloed op hoe een speler over zichzelf denkt. Jouw overtuiging over wat van belang is om te presteren en welke spelers meer of minder talent hebben is daarin van grote invloed. Denk daarbij aan jouw antwoord op de volgende vragen:
- Focus op het team of het individu?
- Focus op winnen of ontwikkelen?
- Welke speler geef je meer aandacht en welke minder?
- Beloon je hard werken of straf je fouten af?

In deze workshop staat centraal hoe overtuigingen je leervermogen kunnen vergroten of juist beperken. Ook leer hoe je met jouw overtuiging als trainer de ontwikkeling en prestatie van je spelers beïnvloedt. Daarin staat de theorie over de self-fulfilling prophecy centraal. We zoomen op interactieve wijze in op hoe jij als trainer het leervermogen van jouw spelers bewust of onbewust beïnvloedt en staan stil bij wat je kunt doen om dit leervermogen te vergroten.

Na deze workshop:
- Weet je wat de self-fulfilling prophecy is;
- Herken je dit effect bij jouw spelers;
- Heb je concrete handvatten om de ontwikkeling en prestatie van je al je spelers te stimuleren.

In deze workshop wordt een interactieve houding van de deelnemer verwacht. Je zult in deelgroepen in discussie gaan met collega-trainers. Deze deelgroepen zullen naar niveau en ervaring worden ingedeeld.

Er geldt een maximum van 40 deelnemers.

Bij afmelding in de laatste week vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
€50.00
Dit product is momenteel niet beschikbaar