Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #24143
Trainer/coach O18-1 SV Kampong Voetbal

SV Kampong Voetbal (Utrecht) zoekt een trainer-coach voor het O18-1 elftal, ons hoogste jeugdteam. Kampong O18-1 vormt samen met de O17-1, de O23 en Kampong 1 en 2 het technische hart van de bovenbouw en senioren.

Wij zoeken een trainer-coach die enthousiast, leergierig, pedagogisch sterk en sociaal vaardig is en minimaal in het bezit is van UEFA C. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het trainen en coachen van jeugd en is hij/zij beschikbaar voor alle trainingen op de dinsdag- en donderdagavond.

De trainer-coach O18-1 zorgt voor de technische begeleiding en coaching van het team op zaterdagmiddag en vindt het leuk om in nauwe samenwerking met de trainers van Kampong 1, 2, O23 en O17 de talenten van Kampong te ontwikkelen.
De trainer/coach O18 krijgt ondersteuning vanuit de club op het gebied van technische en sociale ontwikkeling van de spelers, en van zichzelf.

Wij zoeken een trainer/coach die zich in principe voor langere tijd aan Kampong wil verbinden en zichzelf wil blijven ontwikkelen op technisch en sociaal gebied.
Kampong Voetbal is een grote, gezellige en ambitieuze Utrechtse vereniging met meer dan 2.000 voetballeden waar plezier, ontwikkeling, betrokkenheid en prestaties centraal staan. Wij bieden een marktconforme vergoeding.

Sollicitaties met CV kunt u mailen naar vztechnischezaken@kampongvoetbal.nl t.a.v. Kees Jongkind en/of Nigel Pluk
Club
Kampong, sv
Datum geplaatst
Woensdag 23 Juni 2021, 10:01
Geplaatst door
Leeftijd
JO18
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Utrecht
Periode
Per Direct
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature