Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23921
Vacature trainer/coach junioren JO15-1 BVC’12 2021-2022

Voetbalvereniging BVC’12 uit Beek – Berg en dal is een vereniging die volop in beweging is. Iedereen werkt samen aan de uitvoering van het “nieuwe” beleidsplan waarin met name de ontwikkeling van de jeugdteams nog meer aandacht krijgt en doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal beter mogelijk wordt.
Tevens zijn wij partnerclub van NEC om zo optimaal mogelijk onze jeugd verder te ontwikkelen en zullen wij vanaf het nieuwe seizoen gaan werken met VTON, een bekend voetbal platform met een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar.

BVC’12 is momenteel op zoek naar een ervaren trainer/coach om de trainersstaf van de junioren te versterken.
Voor volgend seizoen hebben we nog een plek vrij binnen ons huidige 14-1 team, volgend seizoen JO15-1 en indeling op 1e klasse niveau. Dit team beschikt over een getalenteerde selectie en waarvan wij verwachten dat deze lichting in de komende seizoenen zich verder gaat ontwikkelen.

Functieprofiel trainer/coach JO15-1 BVC’12 2021-2021:
? Jij bent in staat om technisch- en tactisch inhoudelijke trainingen en coaching te geven (2 maal per week en coaching op zaterdag), waarbij jij zowel de groep als spelers individueel beter maakt; Methodiek trainersplatform VTON zal hierin ondersteunen.
? Jij moet voldoende technisch onderlegd zijn de oefeningen tijdens de training aan de groep voor te kunnen doen;
? Jij moet een motivator zijn die de groep kan motiveren, waarbij jij gebruik maakt van jouw empathisch vermogen om je in de betreffende leeftijdscategorie in te leven;
? Jij kenmerkt jezelf als een echte opleider, die het voldoening geeft om spelers uiteindelijk naar een hoger (junioren) elftal door te laten stromen of hopelijk naar de selectie door te laten stromen;
? Jij kan goed samenwerken met de andere (jeugd)trainers en daarbij duidelijk afspraken kunnen maken en je hieraan houden;
? Jij bent uiteraard bereid om actief deel te nemen aan periodieke overleggen met andere jeugdtrainers en samenwerkingsverbanden VTON en NEC voetbalacademie.

Wat bieden wij?
- Een ideale omgeving voor een trainer/coach die zich verder wilt ontwikkelen;
- Kleding van de club;
- Mogelijke vergoeding in nader overleg te bepalen (o.b.v. kwaliteit en ervaring).
Durf jij deze uitdaging aan? Heb jij interesse en/of vragen, neem dan eenvoudig contact op via mail tjc@bvc12.nl .

Groet,
Roland Brussen, Technisch Jeugd Coördinator.

Aanvraag (en verkrijgen) van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure en wordt vanuit de vereniging gefaciliteerd.
Club
BVC '12
Datum geplaatst
Maandag 3 Mei 2021, 16:52
Geplaatst door
Leeftijd
C-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Gelderland
Periode
M.i.v. seizoen 2021-2022
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature