Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #23823
Jeugdselectietrainer divisie bij HVV

HVV komt graag in contact met ambitieuze en gedreven jeugdselectietrainers voor de middenbouw voor seizoen 21/22.
HVV is onderdeel van de Koninklijke Haagse Cricket- en Voetbalvereeniging, en is een voetbalclub met een roemruchte geschiedenis, waaronder tien landstitels, én een club met toekomst. Met circa 1000 leden en 68 jeugdteams behoort HVV tot de grotere en betere jeugdopleidingen van Den Haag. Alle JO13-1 t/m O23 selecties spelen op divisieniveau. De omvang van de jeugdopleiding maakt het mogelijk voor iedere jaargang ( even en oneven) selectieteams te vormen. Elke jaarlaag kent ook een schaduwselectieteam.
Jeugdselectie- en schaduwselectiespelers trainen driemaal per week. Met de komst van hoofdtrainer André Wetzel (oud-trainer van o.a. KNVB onder 19, ADO Den Haag, HBS en AFC) hebben wij een volgende stap gemaakt: hij slaat de brug tussen de jeugdopleiding van HVV en HVV 1, en daarbij actief alle jeugdtrainers ondersteunend in hun ontwikkeling.
HVV biedt je de mogelijkheid je als trainer-coach binnen de vereniging te ontwikkelen. De stabiliteit van de organisatie zorgt er voor dat je je kunt concentreren op je je kerntaken als trainer-coach.
HVV verwacht dat je actief deel neemt aan het trainersoverleg en daardoor mede invulling en richting geeft aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding.
Door studieverplichtingen van een van onze trainers valt een divisieteam onverwacht vrij.
De selectietrainer heeft UEFA-C afgerond en is ervaren in het trainen en coachen op vergelijkbaar niveau. HVV biedt je de kans samen te werken in een team van gemotiveerde trainers met een gezamenlijke doelstelling in een stabiele en sportieve omgeving, èn cultuur, die uniek is in Nederland. Je honorarium wordt bepaald in overleg, en is gebaseerd op je functie, je opleiding en je ervaring.
Ben je geïnteresseerd reageer dan per email of telefoon naar
Hoofd Jeugdopleiding Stephan Koopman via stephankoopman@icloud.com en/of 06-40876999.Club
HVV, vv
Datum geplaatst
Woensdag 7 April 2021, 20:51
Geplaatst door
Leeftijd
Junioren
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Zuid-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2021-2022
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature