Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #22878
De sv DSO te Zoetermeer is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor de JO13-1 dat uitkomt in de landelijke 2e divisie.

sv DSO is met ca. 1600 leden een van de grootste amateur voetbalverenigingen van Nederland. Binnen de regio heeft svDSO een grote aantrekkingskracht doordat onze 1e jeugdelftallen allen op landelijk niveau voetballen. Aan de hand van het technisch jeugdvoetbalbeleid willen we onze spelers uitdagen en handvaten aanreiken om hun talent verder te ontwikkelen. U als trainer speelt daarin een belangrijk functie.

Wij zoeken een frisse enthousiaste trainer/coach die de uitdaging ziet om de voetbaltechnische en tactische vaardigheden van de spelers JO13-1 verder wil ontwikkeling. U bent bij voorkeur in bezit van het UEFA-B diploma (TC2) en heeft ervaring met het werken in deze leeftijdscategorie. Kandidaten in bezit van UEFA-C met de ambitie om in (de nabije) toekomst ook UEFA-B te behalen worden ook gevraagd te reageren.

Naast een nauwe samenwerking met de JO13-2 trainer, wordt u ondersteund door de collega trainers en de Technisch Coördinator Jeugd en/of Hoofd Opleidingen.

sv DSO beschikt over een prachtige accommodatie en faciliteiten; 4 kunstgrasvelden voorzien van lichtinstallatie, 4 grasvelden, 24 kleedkamers, een schitterende kantine en een tribune.

Gaat u deze uitdaging aan!

Reageren kan naar:
Etienne Kleinis
Hoofd Opleidingen svDSO
kleinis@casema.nl en/of selecties@svdso.nl
06 54 71 89 21
Club
DSO, sv
Datum geplaatst
Vrijdag 22 Mei 2020, 15:29
Geplaatst door
Leeftijd
D-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Zuid-Holland
Periode
M.i.v. seizoen 2020-2021
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature