Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Terug naar vacatureoverzicht
Vacature #22486
PVCV Vleuten zoekt #trainer voor JO18-1 (divisie/hoofdklasse) in het seizoen 2020/21

PVCV Vleuten zoekt voor volgend seizoen een trainer voor onze JO18-1 selectie met #UEFA-C of #UEFA-B kwalificatie en bij voorkeur ervaring op hoofdklasse of divisie niveau. De nieuwe JO18-1 zal spelen in de nieuwe landelijke JO18 competitie op hoofdklasse of divisieniveau. Als trainer ga je aan de slag met een ambitieuze groep (huidig JO17-1) en werk je samen met de HJO Bovenbouw en de JO19-1 trainer. Je speelt in de speelwijze van de club. De trainingsdagen zijn maandag en donderdag. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht.

We hebben een sterke groep trainers en begeleiding die is gefocust op de ontwikkeling van onze voetballers. Trainers kunnen zich bij ons uitstekend ontwikkelen en worden in staat gesteld om opleidingen te volgen.

PVCV heeft een sterke organisatie met goed verzorgde materialen, 3 kunstgrasvelden en een 1,5 grasveld, nieuwe kleedruimtes, en een gezellige kantine op een compact sportpark.

Stuur je sollicitatie naar: tjc.secretariaat@pvcv.nl

PVCV Vleuten is een sterk groeiende club in Utrecht op hoog niveau vin het jeugdvoetbal. PVCV is partnerclub van FC Utrecht (RAC Ster) en werkt samen met de KNVB.
Club
PVCV
Datum geplaatst
26 Maart 2020, 15:43
Geplaatst door
Leeftijd
A-Jeugd
Type functie
Trainer/Coach
M/V
Mannen/Jongens
Regio
Utrecht
Periode
M.i.v. seizoen 2020-2021
Type Advertentie
Vereniging zoekt Trainer
Opties
Vacatureoverzicht Plaats Vacature