Inloggen
0
U bent niet ingelogd. Inloggen
Mijn favorieten Zoeken op nummer
Terug naar meest recente toevoegingen
Voetbaltrainers Video Database
Word lid en krijg toegang tot een database van video's over o.a.:
  • Spelprincipes
  • Spelhervattingen
  • Wedstrijdsituaties
  • Interviews
  • Trainingsbeelden
Ter inspiratie of om te delen met spelers.

Word nu lid vanaf €3 per maand!

Belang van video

Er wordt wel eens gezegd: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Video helpt veel trainers om situaties aan spelers beter uit te leggen. Maar het maken van een database kost veel tijd en energie. Wij steken jou de helpende hand toe door alle video's die wij voor ons platform maken, te bundelen tot één database.

Spelprincipes

De beste manier om te laten zien hoe je wilt spelen, is het tonen van video's van de gekozen spelprincipes, denk bijvoorbeeld aan de vijfsecondenregel of het creëren van een overtal. Door het op deze manier visiueel te maken heeft grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een tactiekbord, omdat het op deze manier veel herkenbaarder wordt voor spelers.

Wedstrijdsituaties

Naast het tonen van spelprincipes, kun je videobeelden gebruiken voor veel meer situaties. Denk bijvoorbeeld aan het scannen, de lage voorzet of bijvoorbeeld de overlap. Maak jouw leven als trainer makkelijker door gebruik te maken van de video's die wij geprepareerd hebben.

Spelhervattingen

Ook bij het uitleggen van een variant van een spelhervatting kan video een belangrijke rol spelen. Goed voorbeeld doet hier vaak goed volgen!

Interviews en presentaties

In onze database vind je diverse video's waarin toptrainers (of spelers) een inkijkje in hun speelwijze of visie geven. Dit kan voor jou als trainer inspirerend zijn, maar sommige video's zijn ook heel interessant voor jouw spelers, bijvoorbeeld de manier van coachen van Virgil van Dijk.

Trainingsbeelden

In de Voetbaltrainers Video Database is ook ruimte voor trainingsbeelden. Natuurlijk hebben we ook De Oefenstof Database, maar in de Video Database zul je video's vinden hoe trainers coachen, laten we bijvoorbeeld de intensiteit zien waarmee oefenvormen gedaan worden.

Personaliseer jouw database

Stel op basis van onze database een eigen video database samen, waardoor je later eenvoudig de video's op kunt zoeken die het beste bij jouw visie passen!

Tarieven

Kies het plan dat bij jou past

ALLEEN VIDEO DATABASE

€51 per jaar*

*15% korting in eerste jaar
Normaal tarief €60 per jaar
10 nieuwe video's per maand
Jouw database personaliseren
VOOR LEDEN

€36 per jaar*

*15% extra korting in eerste jaar
inclusief 25% korting voor leden
Normaal ledentarief €45 per jaar
10 nieuwe video's per maand
Jouw database personaliseren
WORD VRIEND VAN TRAINERSMAGAZINE

GRATIS toegang

Kennis voor kennis
Heb jij al een database met spelprincipes/wedstrijdsituaties of ben je deze aan het maken? Deel dan jouw video's met collega-trainers en je krijgt gratis toegang
Speciale actie voor leden